Vraja pentru a obține ce dorești
Pentru a obține ce dorești, ia o potcoavă de cal și pune-o în jurul unei lumânări. Așezați lumânarea într-o cameră întunecată, pusă pe mijlocul unei mese. Scrie ce-ți dorești pe o bucată de hârtie cu cerneală neagră. Scrie așa: „Ce îmi doresc scriu aici. Te rog ia-mi visul și adu-mi-l aproape. Ce îmi doresc e ceea ce o să primesc. Lasă-mi toate visurile să mi se împlinească.”
Acum ia hârtia și îndoaie-o într-un pătrat format din 4 îndoiri. Ține-o deasupra lumânării cu o pensetă și las-o să ardă. În timp ce arde imaginează-te satisfăcut de ceea ce vei primi (ce ți-ai dorit). Ai grijă la ceea ce ai cerut!
Farmecul Dragonului
Pe aripi de tunet, legat de onoare,
Caută-mă, bat toba sunetului.
Răsucindu-te și întorcându-te în noapte,
Dragon, vino, lumina mea călăuzitoare.
Protector, gardian, prieten nu dușman,
Vino la mine, vezi sigiliul meu strălucind.
Puternic și adevărat, acest farmec al prieteniei,
Te chem, protejează-mă de rău.
Jur-împrejur magia mea se rotește,
Vino la mine, cu aripile desfășurate.
Bun venit, o, gardian al (numele persoanei).
Vraja de legare
Ce ai vrea să schimbi la o persoană?
Pe o bucată de hârtie scrie numele persoanei de care vrei să te unești. De asemenea scrie și comportamentele negative pe care vrei să le schimbi în pozitive. Rulează hârtia și leag-o cu o panglică neagră și pune hârtia în foc. Rostește asta până ce hârtia e complet arsă:
„Așa cum arde hârtia asta, comportamentul acestei persoane se va întoarce.”
Aruncă cenușa în apă. Vizualizează flacăra cu puterea păcii. Concentrează-te asupra intențiilor tale. Ia apa și cenușa și pune-o la baza unui copac ce se află la nordul casei tale și rostește următoarele de trei ori:
„Scufundă apa asta în pământul-mamă, arată dragoste și înțelegere.”
Vizualizează cum lucrurile s-au schimbat.
Vraja pentru pierderea în greutate
Stai în fața unei oglinzi și pune mâinile pe stomacul tău. Cântă aceste versuri și simte-le:
Zeița, ascultă-mi rugămintea,
Fă-mă greutatea pe care o doresc,
Această mărime este prea mare pentru mine,
O mărime (mărimea dorită) vreau să fiu,
Așa să fie!
După ce ai făcut asta, vei simți un sentiment ciudat în stomac, iar hainele îți vor fi prea mari pentru 6-7 ore.
Contactează morții
Ai nevoie de încă 5 oameni cel puțin pentru a face asta. Trebuie să desenezi o pentagramă și să pui câte o lumânare în fiecare din vârfurile pentagramei. În mijlocul pentagramei pune o lumânare neagră pentru protecție, o cupă (pahar) și un bol de metal cu usturoi în el. Desenează o pentagramă inversată pe o hârtie, arde-o și pune-o în bol împreună cu usturoiul. Apoi ia cupa (paharul) și umple-l cu vin roșu (nu alb). Fiecare persoană să ia câte o gură și să spună „protejează-ne!”. După ce a trecut paharul pe la fiecare, două persoane din dreapta și una din stânga să rostească persoanei din mijloc (din vârful pentagramei):
„(spune numele persoanei voluntar) pleoapele tale sunt din ce în ce mai grele, o să cazi într-un somn adânc, vezi în mintea ta (rostește numele persoanei pe care să o contactați), mintea ei e ca o carte deschisă, citește-ne-o!” Rostește iar numele persoanei pe care vrei să o contactezi și ar trebui să vorbească cu tine prin persoana din vârful pentagramei. Pentru trezirea acestei persoane (voluntarul), trebuie strigat numele său și atunci se va trezi.
Înfrânge un rival în dragoste
Ia un fir de păr (sau mai multe) ale persoanei pe care o iubești și fă atâtea noduri câți rivali crezi că are. Spune cu voce încet numele fiecărui rival. Aruncă firul (firele) în foc. În timp ce arde în foc, rostește cuvintele: „Scheva, anulează puterea rivalilor mei.”
Din acel moment, persoana pe care o iubești nu o să mai vadă pe altcineva în afară de tine.
Vraja pentru sărutat
Vraja aceasta o poți folosi pentru ca o persoană să te sărute. Ai nevoie de: o lumânare roșie, o bucată de hârtie și un ruj roșu.
Ce trebuie să faci: Aprinde lumânarea, desenează urme de buze pe hârtie iar apoi ține hârtia deasupra lumânării și gândește-te la persoana pe care vrei să te sărute. Apoi recită:
Sărută-mă când ne întâlnim,
Sărută-mă (numele complet al ei / lui),
Întâmpină-mă cu buzele tale și spune-mi că ți-a fost dor de mine,
Dar cel mai mult, vreau să mă săruți.
(Amintește-ți să vizualizezi că sunteți împreună și că vă sărutați.)
Vraja pentru a găsi un lucru pierdut
Pentru a găsi un lucru pierdut, rostește următoarele:
Îngeri Călăuzitori,
Vă cer bunăvoința,
Împrumutați-mi concentrarea și claritatea voastră,
Aduceți-mă la (numele lucrului pierdut) în acest moment,
Restabilindu-mi acel lucru și liniștea minții mele.
Fără a răni pe nimeni,
Această vrajă să fie îndeplinită.
Să nu fie inversată,
Sau pusă asupra mea ca un blestem.
Că toate corespondențele astrologice
Să fie corecte pentru această lucrare.
Cum vreau eu,
Așa să fie.
Ar trebui să găsești lucrul pierdut în câteva minute.
Vraja pentru a vedea dacă cineva are puteri magice
Trebuie să vezi persoana pe care o încerci. Dacă ești începător, nu ar trebui să încerci această vrajă pentru că vei invoca spirite rele, dar aceasta e una din puținele vrăji care pot fi folosite de nivel 3 așa că fii mulțumit pentru asta.
Trebuie să te gândești asupra persoanei respective și la nimic altceva! Apoi trebuie să îți imaginezi energia venind de la ei către tine. Dacă se oprește sau merge mai greu spre tine înseamnă că a mers până aici. Acum dacă simți că te furnica pe spate, înseamnă că are puteri magice.
Pentru a te proteja pe tine însuți
Elementele Soarelui,
Elementele Zilei,
Veniți pe calea aceasta,
Puterile nopții și ale zilei,
Vă chem,
Vă invoc,
Să mă protejați,
Așa să fie.
Invocație către Soare pentru a vedea persoana dorită
Ia o bucată de hârtie neagră, fă o mică gaură și privește prin ea uitându-te la răsăritul soarelui (prin acea gaură făcută în hârtie). În timp ce faci asta, rostește:
„Invoc Spiritul Soarelui, sub protecția binelui a unui zeu viu pentru a mă lăsa să îl / o văd pe (numele persoanei dorite).”
După aceea spune: „anima mea, turbata et valde sed tu domine, usqueguo.”
Repetă de 3 ori, privind la soare. Apoi închide ochii, concentrează-te asupra persoanei respective și imaginează-ți-o. O să apară în curând.
Telepatia
Această vrajă să fie făcută de un cunoscător. Fă această vrajă înainte să te duci la culcare. Fă o meditație relaxantă înainte să începi. În timp ce ard o lumânare albă și una violet, una câte una, rostește de 3 ori și imaginează-ți mintea deschizându-se. (După ce termini, stinge lumânările și culcă-te.)
„Așa cum pătrund în mintea altora,
Amândoi cunoscându-ne,
Amândoi frați și surori,
Poate fi auzit în mine ca o singură minte,
Tare și clar, așa cum mi-ar fi spus ea / el.”
Repetă vraja cel puțin odată dimineața, când ai mintea deschisă. Ține minte, gândurile altora pot fi similare cu ale tale. De asemenea poți să le și scoți. Dacă te supra-concentrezi poți să distrugi totul. Totul constă să ai mintea deschisă.
Scapă de energia negativă, ghinion și scapă dintr-o situație neplăcută
Ia o hârtie, un ardei roșu, o panglică roșie, o piatră (medie) și o vopsea maro.
„Când stelele cad și planetele jelesc, mama lor, nu se mai nasc copii. Scapă din lanțuri prin geometrie fractală, prinzând curbele, vrăjind dihotomia.” — începe cu asta.
„Acolo unde înțelegerea a fost făcută și jurământul a fost încălcat, prinde-i limba ca adevărul să fie rostit. Orice cuvinte rele ies din gura lui, lasă-le să-i coboare în burtă.” — Spune-o de trei ori înainte să treci mai departe.
„Ia-i numele și leagă-l în roșu, cu un ardei iute pune-l sub patul tău. Înainte să dorm, invoc numele lui, până în dimineața celei de-a treia zile transformă pachetul în fum. Fă asta afară, în lumina zorilor, îndreptându-te spre Sud, vorbește pentru ceea ce este drept. Declară că rănile tale se vor vindeca înainte de înserare.”
Acum cu piatra și vopseaua maro scrie numele pe hârtie și simbolul lucrului de care ai nevoie (bani, dragoste, etc.) și un X în cerc deasupra.
„Îngroapă rapid, departe și ascuns — fii sigur că va fi vizitat în noapte! Cheamă-l pe Akianshasar să te ajute în necazul tău; odată terminat, fii fericit să dormi o noapte bună. Până dimineața, din vis, vei fi conștient de tot ce se va întâmpla în această nenorocire pe care o împărtășești.”
Vraja dorinței
Ai nevoie de: o hârtie de calitate, un stilou sau pix și lumânări (preferabil albe — schimbându-se depinzând de dorință).
Relaxează-te înainte să începi și eliberează-ți mintea. Concentrează-te asupra vrajei, nu de satisfacția lucrului obținut după ce vei termina.
Ia hârtia și desenează o pentagramă în mijlocul ei. Apoi desenează simbolul Ying-Yang în mijlocul ei. Acum scrie dorința ta deasupra pentagramei (în partea de sus a hârtiei).
Scrie dorința (fă-mă bogat, vindecă pe…, fă-mă să obțin… etc.)
Apoi împătureşte foaia de 2-3 ori și sigileaz-o cu lumânarea (arde-o pe la capete). Apoi arde-o până ce se face scrum și repetă-ți dorința în gând sau tare.
Când se face scrum, aruncă cenușa pe fereastră.
Ai grijă ce îți dorești, poate veni sub orice formă.
Vraja pentru a-ți lega dușmanul
Ia o bucată de hârtie și scrie pe ea numele persoanei pe care vrei să o legi. Hârtia trebuie să fie în formă de pătrat împărțită în 9 (3 x 3 — ca la X și O) folosind un pix, stilou, etc.
În timp ce faci asta, vizualizează fața persoanei respective. Peste numele acestuia desenează o pentagramă într-un cerc. Îndoaie (plisează) hârtia de două ori și ia un șnur și leagă hârtia cu el. În timp ce faci asta, rostește următoarele:
„Protejează-mă de tine,
Această vrajă magică o va face,
Cu aceste cuvinte te voi lega
Pentru tine, ca să pot să fiu
Pentru a fi protejat de răul tău,
Acum pun pecete pe acest farmec.”
Acum pune hârtia în pantoful tău drept și dă cu piciorul drept în pământ de nouă ori. (Nu trebuie să fie tare ca să audă toți.)
Invocă energiile malefice
Această vrajă este pentru a invoca energiile malefice în jurul tău și îndreptându-le către ceva. Rezultatele se văd de obicei imediat, dar devin din ce în ce mai puternice. Iată cum se face:
Stai jos cu picioarele încrucișate. Deschide-ți mintea și devino una cu tine însuți. Mintea trebuie să fie eliberată pentru ca această vrajă să funcționeze. Apoi întinde mâinile (să fie paralele). Simte cum energiile universului intră prin mâna dreaptă și se scurg în trupul tău. Lasă energia să intre până ce simți că ai o cantitate imensă de energie. Îndoaie mâinile către dreapta și invocă pe cine vrei.
Această vrajă este foarte puternică dacă este exersată.
Blestemul lămâii
Ai nevoie de: o lămâie, o lumânare neagră, nouă cuie, poza unei persoane (care vrei să fie blestemată), ulei și un bol negru.
Aprinde lumânarea, fă o deschizătură în lămâie cu un cuțit, pune poza persoanei respective în acea deschizătură. Ia unul din cuie și simte cum furia ta crește. Vizualizează-ți furia. Pune cuiul în lămâie. Fă la fel cu fiecare cui (piron).
La fiecare cui, mania ta să fie mai mare și mai întunecată. După ce termini cu cuiele, pune lămâia în bol. Toarnă uleiul în bol până ce jumătate din lămâie este acoperită. Lasă lămâia să putrezească, să se strice. În timp ce se întâmplă asta, persoana respectivă devine din ce în ce mai ghinionistă și va avea numai probleme.
Ține minte, nu face acest blestem pentru distracție, pentru că ți se poate întoarce împotriva ta!
Vraja pentru a invoca ploaia
„Zei și zeițe străbune,
Vă invoc,
Apă din cer,
Las-o să cadă,
Vă comand acum
Pe toți zeii,
Ascultați-mi rugămintea,
Să cadă ploaia!”
Această vrajă are puterea asupra vremii și poate fi folosită când este nevoie.
Invizibilitate
Aceasta e o vrajă care o să te facă mai puțin observabil. Poate să nu funcționeze, depinde de fiecare persoană și de experiența sa.
În primul rând, vizualizează o lumină albă sau neagră (depinde dacă vrei să fii văzut sau nu) și imaginează-te pe tine în lumina respectivă. Imaginează-te cum dispari în acea lumină, încet, încet, totul devine mai încetoșat până ce dispari de tot (împreună cu lumina). Ochii tăi trebuie să fie închiși în timpul acestei vrăji.
Vraja pentru noroc
Spune aceste cuvinte sub luna plină:
„Doamna norocului, ieși de pe calea ta ascunsă,
Binecuvântează-mă cu lumina ta, așa cum lumina lunii strălucește de sus,
Și în lumina norocului voi fi binecuvântat(ă), când luna va fi din nou plină.”
Pentru a distruge puterile unei vrăji
Ți se întâmplă lucruri pe care nu poți să ți le explici? Atunci, poate cineva a pus o vrajă asupra ta. Asta e o vrajă pentru a scăpa de acea vrajă, de acel blestem.
Ai nevoie de o lumânare neagră, apă și un bol (negru preferabil).
Pune lumânarea în bol, rezemată pentru a sta singură. Umple bolul cu apă (fără să acopere complet lumânarea). Respiră adânc și meditează pentru câteva minute. După ce îți eliberezi mintea, aprinde lumânarea. Vizualizează puterea acestei vrăji, trăind în acea flacără a lumânării. În timp ce lumânarea arde, ghinionul tău și blestemul făcut asupra ta se va stinge, încet, încet. Când lumânarea va arde și va ajunge la apă, blestemul se va stinge odată cu lumânarea.
Apoi sapă o groapă, pune apa în ea și îngroapă și lumânarea.
Vraja pentru protecție
Prin lumina dragonului,
În această noapte de (luna),
Te chem să-mi dai puterea ta,
Prin puterea celor trei,
Te invoc,
Să protejezi tot ce mă înconjoară,
Așa să fie,
Așa să fie!!!
Vraja pentru invocarea spiritelor morților
Pentru a conversa cu un mort trebuie să te duci în cimitir și spune:
„Pământ, oase,
Adiere de vânt,
Lasă spiritul acesta
Să vină la mine,
Trimite-l în pace,
Altfel nu-l trimite deloc.”
Sursă: Arta Magiei Negre, scrisă de Magus Hessian Mallzebuth.