Autor Subiect: Orgonul  (Citit de 849 ori)

Offline Marius

• DE PROFUNDIS AD LUCENT
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 407
  • Un Nimeni Ultraimportant
    • Ratacitor printre stele
Re: Orgonul
« Răspuns #15 : Februarie 14, 2010, 02:14:17 am »
Sa nu o dam prea tare in off. Intrebam pentru ca am observat ca in parcul in care alerg in fiecare dimineata(aproape) vad mereu grupuri de asiatici(scuze dar nu imi dau seama de diferenta; chinezi, japonezi, koreeni) care literalmente se imbratiseaza cu copacii. Cautind pe "goagal" am vazut ca se cheama tree hugging...am incercat...dar poate comunic diferit cu natura asa ca nu am simtit nimic diferit fata de conexiunea energetica pe care o am oricum cu natura si eram curios daca mai sunt si altii care o fac.
Uneori gandesti; alteori te intrebi de ce gandesti. Atunci intra in joc ratiunea. Ocult, magie,religie...nu sunt atat de diferite pe cat crezi.

Offline Avatar

• LVX ET VERITAS
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 694
  • Eu sunt cel ce Este.
« Răspuns #16 : Februarie 14, 2010, 02:21:41 am »
Cand imbratisezi un copac se creaza o legatura spirituala intre tine si acel spirit al copacului.Astfel se vor face un schimb de energii prin chakre ducand la purificarea ta.Este o terapie si efectele ei se fac simtite foarte repede.Eu faceam asta de mic copil fara un motiv aparent anume,dar acum cativa ani am inteles ca era un comportament natural pentru "energizarea" mea. La fel se intampla cu oamenii care merg la munte sau la mare pentru a se re-CREA , pentru a-si reface echilibrul energetic si psihic.

Orgonul aduce energiile astea in casa prin cristalele asezate in forma de cruce , metalele si materialul organic.Prin insasi structura lor sunt purificatoare ( quartzul,argintul si fierul in special) astfel ca activate si programate corect isi pot multiplica functia de foarte multe ori.
Pentru oamenii normali stiintele de granita sunt pietre.Sa nu isi bata capul cu ele.

Offline zeulsuprem

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 298
  • OverTheTop
    • Paranormal Activities
« Răspuns #17 : Februarie 14, 2010, 10:47:03 pm »
Noi Creatii la Vanzare :))

"Oamenii spun despre Timp că trece, Timpul spune despre Oameni că trec""Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii" Einstein

Offline ultimate11

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #18 : Februarie 16, 2010, 12:01:06 pm »
credeti ca ma poate ajuta sa ma vindec.si in special vreau sa stiu daca ma ajuta in meditatie si echilibrarea energiilor.O alta intrebare ar fi daca ma ajuta sa captez energia vitala (mana,prana,chi etc)
Priveste viata prin prisma si vei vedea multe cai necunoscute...

Offline zeulsuprem

• Administrator
  • Sr. Member
  • OverTheTop
    • Paranormal Activities
« Răspuns #19 : Februarie 16, 2010, 12:35:46 pm »
Pai cam asta ar trebui sa fie rolul sau. Prima observare facuta e ca lumea devine happy cand intra in cabinet, apoi si-au cumparat si ei de la noi si au tras concluzia ca e mai multa liniste si mai multa buna dispozitie in casele lor. De vindecare inca nu pot spune cu mana pe inima ca nu le-am folosit strict in terapie. Le avem prin cabinet dar ca sa nu ramana "urme" de la bolnavi sau vizitatori. Cand le voi folosi strict in terapie o sa anunt.
« Ultima Modificare: Februarie 16, 2010, 06:57:23 pm de zeulsuprem »
"Oamenii spun despre Timp că trece, Timpul spune despre Oameni că trec""Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii" Einstein

Offline ultimate11

• Newbie
  • *
« Răspuns #20 : Februarie 16, 2010, 06:34:17 pm »
msm anticipat

Offline Cezar

• Hermetism Group
  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #21 : Februarie 17, 2010, 10:41:46 pm »
Pe site-ul paranormal.ro am citit ca orgonitul trebuie confectionat din materiale organice ,gen : lemn, bumbac , rasini etc care in contact un un cristal ( in special de cuart) isi multiplica efectele si raza de actiune. Intrebarea mea este : se poate realiza un orgonit eficient din lemn, un cristal de cuart unidirectional si sarma din cupru? Va multumesc!

P.S.: Va multumesc ca ati redeschis site-ul si forumul Paranormal.ro! Toata vacanta de vara mi-a fost calauza si mi-a deschis noi perspective in viata! M-am speriat cand am vazut ca s-a inchis! Va multumesc ca existati si ca ne oferiti o alternativa  la lectura pe internet! Tine-ti-o tot asa !

Offline zeulsuprem

• Administrator
  • Sr. Member
  • OverTheTop
    • Paranormal Activities
« Răspuns #22 : Februarie 17, 2010, 10:55:47 pm »
Nu, trebuiesc musai 5 cristale iar rasina sa le lege si sa le stabilizeze

Offline ultimate11

• Newbie
  • *
« Răspuns #23 : Februarie 18, 2010, 04:01:29 pm »
si cum aliniem cristale dane si noua mai multe indicii :D

Offline zeulsuprem

• Administrator
  • Sr. Member
  • OverTheTop
    • Paranormal Activities
« Răspuns #24 : Februarie 18, 2010, 04:14:18 pm »
www.youtube.com search ORGON or Orgonite. Sau google.ro aceleasi cautari. Spor la treaba :)

Comunitatea Siteului paranormal.ro

« : »