Autor Subiect: Ritualuri  (Citit de 2723 ori)

Offline sakura

• Hermetism Group
  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 40
Re: Ritualuri
« Răspuns #45 : Martie 01, 2010, 08:43:11 pm »
Da sunt sigur ca exista anumite ritualuri speciale in care se foloseste fusul.Anumite ritualuri cer unele unelte.Nu cred ca se foloseste la dezlegarea cu agheazma fusul.

Offline Dell

• Eudemonist
  • Black Lounge
  • Jr. Member
  • *
  • Mesaje postate: 54
  • Maxim am zis
« Răspuns #46 : Martie 04, 2010, 10:12:27 am »
Referitor la .... , nu existat ritualuri/legari pentru dragoste permanente.
Mai devreme sau mai tarziu, se produce ruptura. SI nu mai poate fi reparata !
Sclavia popoarelor nu denota uitarea lor, ci doar o simpla reamintire!

Offline sakura

• Hermetism Group
  • Newbie
  • *
« Răspuns #47 : Martie 04, 2010, 09:53:49 pm »
Da dar se pot face alte ritualuri sau cel mai simplu anumite lucurui sunt puse in alimentele victimei si date regulat ca acesta sa nu iasa din vraja

Online Marius

• DE PROFUNDIS AD LUCENT
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 407
  • Un Nimeni Ultraimportant
    • Ratacitor printre stele
« Răspuns #48 : Martie 04, 2010, 10:02:32 pm »
Da dar se pot face alte ritualuri sau cel mai simplu anumite lucurui sunt puse in alimentele victimei si date regulat ca acesta sa nu iasa din vraja

Ce spui tu aici imi suna a hoodoo si de obicei se face cu urina si/sau cu sange menstrual(evident dupa muuulte ritualuri prealabile) dar iti garantez ca nu va tine vesnic iar orice urma de iubire adevarata va disparea.
Plus ca ramane si problema de moralitate, lege karmica, liber arbitru...dar nu are rost sa vb despre asta caci vad ca nu se prea sinchiseste nimeni.

Semeni vant-culegi furtuna...ofera-i dragoste si te va iubii. Ritual verificat.

In concluzie, nu iti recomand!
Uneori gandesti; alteori te intrebi de ce gandesti. Atunci intra in joc ratiunea. Ocult, magie,religie...nu sunt atat de diferite pe cat crezi.

Offline sakura

• Hermetism Group
  • Newbie
  • *
« Răspuns #49 : Martie 05, 2010, 09:15:54 am »

Ce spui tu aici imi suna a hoodoo si de obicei se face cu urina si/sau cu sange menstrual(evident dupa muuulte ritualuri prealabile) dar iti garantez ca nu va tine vesnic iar orice urma de iubire adevarata va disparea.
Plus ca ramane si problema de moralitate, lege karmica, liber arbitru...dar nu are rost sa vb despre asta caci vad ca nu se prea sinchiseste nimeni.

Semeni vant-culegi furtuna...ofera-i dragoste si te va iubii. Ritual verificat.

In concluzie, nu iti recomand!
Stai linisit nu practic farmece sau ritualuri care sa incalce legile.Desfaceri,dezlegari,leacuri,turnat cositor si divinatie.Dar cel ce practica dezlegari trebuie sa stie si de farmece cum sa le opreasca (dezlege,stopeze etc.).

daaia

• Vizitator
« Răspuns #50 : Martie 07, 2010, 12:06:18 pm »
Ritual de dragoste cu apa si foc

Nu posta ritualuri de dragoste.Equilibrium
« Ultima Modificare: Martie 07, 2010, 12:14:40 pm de Equilibrium »

daaia

• Vizitator
« Răspuns #51 : Martie 07, 2010, 12:10:50 pm »
Ritualul pentru a fi fericit

Ritualul se practica ori de cate ori aveti impresia ca ceva nu merge in viata voastra. Atentie, nu faceti ritualul ca sa va impacati cu cineva sau ca sa atrageti dragostea unei persoane, ci doar atunci cand va simtiti goliti de viata, de orice bucurie.
Luati 3 flori de tei. Tineti, pe rand, fiecare floare de tei in mana si spuneti, pentru fiecare in parte:
“Floare de tei, tu esti sanatatea mea.”.
La a doua floare de tei, spuneti:
“Floare de tei, tu esti bucuria mea.”.
La a treia floare de tei, spuneti:
“Floare de tei, tu esti implinirea mea.”
Luati cele 3 flori de tei in mana stanga si spuneti:
“Pe voi, flori de tei, va unesc si va cer sa-mi dati fericirea.”
Puneti apoi florile de tei intr-o punguta transparenta, de plastic. de fiecare data cand simtiti ca “vi s-au inecat corabiile”, scoateti punguta, inchideti ochii si vizualizati un tei inflorit. Respirati rar si incercati sa simtiti mirosul florilor. Cand reusiti, deschideti ochii. O sa vedeti ca va simtiti mult mai bine.

Online Marius

• DE PROFUNDIS AD LUCENT
  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 407
  • Un Nimeni Ultraimportant
    • Ratacitor printre stele
« Răspuns #52 : Martie 07, 2010, 12:20:21 pm »
Presupun ca din graba si din dorinta de a-i ajuta pe ceilalti cat mai repede ai uitat sa mentionezi si sursa.
Sper sa nu te superi dar te voi ajuta eu.
http://www.horoscop-astrologie.ro/ritual-pentru-a-fi-fericit.html ;)
« Ultima Modificare: Martie 07, 2010, 12:21:54 pm de Marius »
Uneori gandesti; alteori te intrebi de ce gandesti. Atunci intra in joc ratiunea. Ocult, magie,religie...nu sunt atat de diferite pe cat crezi.

daaia

• Vizitator
« Răspuns #53 : Martie 09, 2010, 09:33:17 pm »
Magia runelor

Runele sunt simboluri care atunci cand sunt desenate, pictate, sculptate sau vizualizate, elibereaaza energii specifice. Ca atare, magia runelor este uimitor de simplu de practicat si astazi ea renaste.

In vremuri stravechi, runele erau scrijelite in coaja de mesteacan, in oase sau in lemn. Erau sculptate pe arme pentru a asigura lovituri precise, erau gravate pe cupe si pocale pentru prevenirea otravirilor si insemnate pe bunuri sau in casa pentru protectie.

Dar aceste figuri sunt inconjurate de multa confuzie.Unii considera ca runele in sine contin energii ascunse. La fel se spune si despre pentagrama sau alte simboluri magice. Se crede, de fapt, ca doar prin simpla desenare a runelor, magicianul elibereaaza energii supranaturale.

Nu este cazul. Runele sunt instrumente ale magiei. Puterea lor se afla in interiorul utilizatorului. Daca se intampla ca vecinul meu sa mazgaleasca pe un servetel o runa tamaduitoare si, mai tarziu, sa-l foloseasca ca sa-si stearga fruntea, nici o energie tamaduitoare nu-i va fi transferata, pur si simplu din cauza ca nu a pus nici una in runa.

Runele trebuie folosite cu energie pentru a fi eficiente din punct de vedere magic. Sculptate, pictate sau trasate - cu vizualizare si energie personala.

Modalitatile de utilizare a runelor sunt limitate doar de imaginatia voastra. De exemplu, daca o prietena ma roaga sa-i grabesc insanatosirea dupa o boala, pot desena o runa pe o bucata curata de hartie, dupa care sa ma asez in fata acesteia.

In timp ce ma concentrez la runa, vizualizez ca prietena mea este vindecata si cu o stare de sanatate buna. Apoi, dupa ridicarea energiei personale, ii voi trimite ei energia in forma runei. As vedea cum se angreneaza cu trupul prietenei mele, deblocand, linistind, vindecand.

Sau pot sculpta runa pe o bucata de lemn de cedru, vizualizand iarasi sanatatea perfecta, pentru ca apoi sa i-o dau prietenei mele sa o poarte.

Runele mai pot fi: modelate in mancare - cu energie 0 si apoi mancate pentru a readuce acea energie specifica inapoi in corp; marcate cu ulei pe o persoana si vizualizare; scrijeleste pe o lumanare care apoi este arsa pentru a-si elibera energiile; trasate sau vizualizate intr-un bazin sau in cada de baie inainte de a intra in ele.

(magie-vraji.blogspot.com)

Offline Talmud

• שליחו של אלוהים ... גבריאל
  • Hermetism Group
  • Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #54 : Martie 10, 2010, 12:11:37 am »
Magia runelor

Hmmm....subiectul acesta nu are ce cauta aici, face parte din categoria divinatiei.
Cred intr-unul Dumnezeu a toate Creatorul....
אני מאמין באלוהים אחד יוצר
اوئمن بوحدانية اللة الخالق لكل شيء

Hypoxia

• Vizitator
« Răspuns #55 : Martie 10, 2010, 12:43:01 am »
Magia runelor

Hmmm....subiectul acesta nu are ce cauta aici, face parte din categoria divinatiei.

Nu neaparat, erau ritualuri in care spre exemplu iti scriai doleantele in caractere runice pe o bucata de hartie si o asezai sub lumanare.
"Abracadabra" and you get what you want. (lol)

daaia

• Vizitator
« Răspuns #56 : Martie 10, 2010, 06:27:35 pm »
Si te deranjeaza ca am postat aici?:|

Offline Heru

• Black Lounge
  • Hero Member
  • *
  • Mesaje postate: 575
  • I do believe in fairies!! I do! I do!
    • Spiritele Naturii
« Răspuns #57 : Martie 10, 2010, 06:33:38 pm »
Nu cred ca deranjeaza pe cineva, numai sa nu se interpreteze gresit. Aici este sectiune de magie, iar articolul postat de tine face intr adevar parte din categoria divinatiilor.
tot ce se naste, are suflet ; tot ce are suflet, este viu ; tot ce este viu, traieste ; tot ce traieste, creste ; tot ce creste, imbatraneste ; tot ce imbatraneste, moare ; tot ce moare, renaste !

Helen

• Vizitator
« Răspuns #58 : Martie 10, 2010, 10:48:39 pm »
Considerati  chemarea Duhului Sfant in biserica de catre preot e un ritual ?

Offline Heru

• Black Lounge
  • Hero Member
  • *
  • Mesaje postate: 575
  • I do believe in fairies!! I do! I do!
    • Spiritele Naturii
« Răspuns #59 : Martie 10, 2010, 10:52:44 pm »
Depinde cum priveste fiecare in parte. Din punctul meu de vedere da, pentru mine si plimbatul in Natura, intampinand rasaritul Soarelui sau a Lunii este tot un ritual.
tot ce se naste, are suflet ; tot ce are suflet, este viu ; tot ce este viu, traieste ; tot ce traieste, creste ; tot ce creste, imbatraneste ; tot ce imbatraneste, moare ; tot ce moare, renaste !

Comunitatea Siteului paranormal.ro

« : »