Autor Subiect: Ora 4 AM  (Citit de 352 ori)

Offline zeulsuprem

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 292
  • OverTheTop
    • Paranormal Activities
"Oamenii spun despre Timp că trece, Timpul spune despre Oameni că trec""Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii" Einstein

Offline Zenis

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Ora 4 AM
« Răspuns #31 : Iulie 25, 2010, 09:26:38 pm »

Simt starile oamenilor din jurul meu in general, orice om transmite o energie, o stare pe care o simt imediat dar cred ca orice om simte asa. Nu mi-am pus niciodata altfel problema

e vorba de a simti de la distanta, sa existe o distanta fizica intre tine si celalalt

Offline AdelinaAna

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
Re: Ora 4 AM
« Răspuns #32 : August 13, 2010, 08:36:43 am »
Telekinezuleeeeeeeeeeeeee esti foarte tareeeeeeeeee rad de moooooooooooor.
Arata-mi tu unul pe planeta asta care sa nu aibe decese in familie sau prieteni apropiati.
Mama lor de generalitati.
Adelina, "entitatea", "babaul", "spiritul" care-l simti "aproape de buze" e doar un ghid si nu e nici un mort sau vreun scaraonski care vrea sa te bantuie. Astea sunt povesti de ascultat noaptea la foc de tabara.
Ai rabdare sa-mi fac timp si o sa vezi cum neplacerea se transforma in placere atunci cand dispare "ceatza" neintelegerii.Ar fi ideal sa incetam sa dam sfaturi atunci cand doar banuim si nu avem habar despre ce este vorba in realitate.
De curand m-am intors din concediu. Visele mele continua si ma intrebam daca te-ai mai eliberat si ma poti ajuta si pe mine sa inteleg ce se intampla. Intre timp am mai avut cateva vise premonitorii, nu vreau sa renunt la acest "dar" daca despre asta e vorba dar as vrea sa inteleg mai bine ce se intampla. Merci!

Comunitatea Siteului paranormal.ro

« : »