Autor Subiect: Initierea...  (Citit de 483 ori)

Offline zeulsuprem

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 292
  • OverTheTop
    • Paranormal Activities
Re: Initierea...
« Răspuns #15 : Iulie 20, 2010, 07:08:20 pm »
Imi place ca deja ti-ai schimbat exprimarea din "nu am posibilitatea sa cumpar aceste carti sau sa le imprumut de la biblioteci si altele" in " cu greu da as reusi sa cumpar aceste carti sa zicem "
Vezi ca se poate?!?! Acum nu ai decat sa astepti raspuns de la magicienii sau vrajitorii forumului in legatura cu acele carti valoroase si cu informatii corecte pe care ei le-au experimentat ;)
Succes!
"Oamenii spun despre Timp că trece, Timpul spune despre Oameni că trec""Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii" Einstein

Offline Avatar

• LVX ET VERITAS
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 691
  • Eu sunt cel ce Este.
« Răspuns #16 : Iulie 21, 2010, 01:22:40 am »
Cu cat mai mare e un sacrificiu cu atat mai multe sanse ai sa intelegi ideile exprimate in unele carti.

Daca vrei sa primesti totul gratuit,fara nici un efort,atunci vei citi cuvinte goale,fara nici o putere,nu vei capta ideile.

Fa sacrificii si strange-ti banii,mcdonalds,bere,tigari,reviste,ziare,chipsuri,redu-le,scoate-le din program,unele is inutile,altele te afecteaza.In momentul in care pui mana pe o carte creezi o legatura cu ea,in momentul in care o citesti legatura devine mai puternica.Cand intelegi ceea ce un autor a  vrut sa exprime intr-o carte,el devine prietenul tau tacut,tu ii devii un ucenic credincios si,daca ai vointa si lupti,vei invata multe.

Astfel ca,iti recomand pentru inceput :

Colin Wilson - Ocultismul - 80 de lei.Eu am prins-o nou nouta la 20 de lei,poate vei avea si tu noroc.Incearca anticariatele.
Cornelius Agrippa - Cartea Filozofiei Oculte - 4 carti scrise in 2 volume - cam 75 de lei.
Alexandrian - Istoria filozofiei oculte - 20 de lei pe okazii.
Orice  carte scrisa de Rene Guenon - cel mai bun ezoterist al secolului 20.

Pentru oamenii normali stiintele de granita sunt pietre.Sa nu isi bata capul cu ele.

Offline Beto

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 70
  • Liber sa aleg
« Răspuns #17 : Iulie 21, 2010, 11:39:02 am »
Ce sa spun va multumesc pentru recomandari si aveti dreptate din toate punctele de vedere, unele presupusuri fiind gresite (McDonals, chipsuri si altele) si o sa incerc sa fac rost de ele. Multumesc pentru sfaturi

Admin - "McDonals, chipsuri si altele" era un sir de exemple generale, nu trebuie sa te regasesti in toate. :)
« Ultima Modificare: Iulie 21, 2010, 12:08:02 pm de zeulsuprem »
Imi va lua mult sa ma cunosc pentru ca lumea e mare

Comunitatea Siteului paranormal.ro

« : »