Autor Subiect: Ritualuri de protectie  (Citit de 393 ori)

Offline spider!

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
Ritualuri de protectie
« : Mai 20, 2010, 08:00:17 pm »
Hm, ma intrebam ce ritualuri de protectie se folosesc de obicei pentru spiritism? Banuiesc ca depinde in mare parte de ce credinta ai sau cat de mult te increzi in ritual, dar as vrea ceva mai specific? mersi.  ;)

Offline CheMi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
Re: Ritualuri de protectie
« Răspuns #1 : Mai 21, 2010, 08:33:53 am »
Cel mai bun ritual este credinta in Dumnezeu!

Offline MAG

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #2 : Iunie 07, 2010, 04:00:14 pm »
Sau daca vrei neaparat ritual, fa ritualul pentagramei ;D

Offline parsifal

• Black Lounge
  • Full Member
  • *
  • Mesaje postate: 230
« Răspuns #3 : Iunie 09, 2010, 12:21:01 pm »
Cel mai bun ritual este credinta in Dumnezeu!

Credinta e una ,  ritualul  e alta ....sunt chestiuni diferite , man .

Aici  difera f mult in functie de tehnica pe care o   folosesti in a contacta spiritele , eu ,  dupa parerea mea , zic ca cea mai buna metoda de protectie ,  este  cercul magic in jurul  spiritistului si  invocarea spiritului in triunghiul lui  Solomon .
« Ultima Modificare: Iunie 09, 2010, 12:23:01 pm de parsifal »

Offline CheMi

• Newbie
  • *
« Răspuns #4 : Iunie 25, 2010, 01:44:52 pm »
Dumnezeu nu e de acord cu magia...Fie alba sau neagra!

Offline esim

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #5 : Iunie 25, 2010, 02:13:20 pm »
@CheMi
Argumente ?
De unde esti asa de sigur?

Offline bla_1

• Black Lounge
  • Full Member
  • *
  • Mesaje postate: 152
  • Pana si piatra se toceste daca ploua destul...
    • carti
« Răspuns #6 : Iunie 26, 2010, 04:28:14 am »
Dumnezeu nu e de acord cu magia...Fie alba sau neagra!
Asa o fi, dar o permite...  ;)
« Ultima Modificare: Iunie 26, 2010, 04:39:02 am de bla_1 »
"Caci ce este mai lesne a zice: Iertate sunt pacatele tale, sau a zice: SCOALA-TE SI UMBLA?"
"Orice transformare pe care o dorim trebuie să înceapă cu noi înşine. - Thorbecke "

Offline zeulsuprem

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 292
  • OverTheTop
    • Paranormal Activities
« Răspuns #7 : Iunie 26, 2010, 10:52:28 am »
Nu numai ca o permite dar o si foloseste in mai toata Biblia :D:D:D:D De ce oare? Evident, urmeaza intrebarea, despre care dintre Dumnezei vorbeai?
"Oamenii spun despre Timp că trece, Timpul spune despre Oameni că trec""Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii" Einstein

Offline Blink3r

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #8 : Iulie 03, 2010, 06:55:06 pm »
Nu , dar ChiMai se pare ca nu stia unele detalii asupra bibliei . Fiti credinciosi , dar nu credeti in biblie , sau in preoti , credeti intr-o entitate cu mult superioara . Poate ca "Dumnezeu-l" lui ChiMai nu permite magia . Poate ca al altcuiva o permite . Religia e interpretata de la om la om. :-?? . Parerea mea , nu-mi sariti in cap.

Offline Avatar

• LVX ET VERITAS
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 691
  • Eu sunt cel ce Este.
« Răspuns #9 : Iulie 03, 2010, 08:07:03 pm »
Pe Dumnezeu nu il cauti intr-o Biblie. Il cauti peste tot.Din interiorul tau pana in cartile de mare vanzare din librarii - cum ar fi Coelho sau Profetiile lui Nostradamus.

Totul e interconectat si la orice nivel exista comunicare,trebuie doar inteles ritmul si codul.Dumnezeu poate fi o floare sau un batran intelept,o carte sau o melodie,fiecare il gaseste in asemanarile sale sufletesti,fiecare si-l reprezinta dupa masura constiintei sale.Dar niciodata Dumnezeul meu nu trebuie sa fie mai bun decat  Dumnezeul tau. E alegerea fiecarui cautator sa si-l reprezinte pe Infinit.

Pentru oamenii normali stiintele de granita sunt pietre.Sa nu isi bata capul cu ele.

Offline Butnaru Ionuţ

• Newbie
  • *
« Răspuns #10 : Iulie 12, 2010, 11:24:08 pm »
Stiti, se spune ca erau 31 de spirite  :o (nu sunt sigur) si toate aveau puteri magice, oferite de Dumnezeu pentru a ajuta oamenii, dar acele spirite le`au folosit in folosul lor, adica si`au facut pe plac, cu bani, fete, mancare, etc.
Asta ar fi fost o sansa ca noi acuma sa aveam puteri supranaturale.

Si se mai zice ca erau timpuri cand toti oamenii controlau magia, si nu au folosit`o in scopuri caritabile, asa ca le`a fost luata puterea....

Nustiu daca o fi adevarat, dar eu unu`l as crede, mai ales prima, era si un ritual de chemare...

Offline deathissue

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
    • Revista Zori de Ziua
« Răspuns #11 : Iulie 27, 2010, 05:50:40 pm »
Hm, ma intrebam ce ritualuri de protectie se folosesc de obicei pentru spiritism? Banuiesc ca depinde in mare parte de ce credinta ai sau cat de mult te increzi in ritual, dar as vrea ceva mai specific? mersi.  ;)

In opinia mea cei de deaspura bat campii insirandu-ti diverse lucruri ce se regasesc in diverse credinte, dogme, traditii. Problema acestui forum este ca toata lumea amesteca lucrurile. Tu esti la sectiunea spiritism. Spiritismul nu-ti vorbeste de ritualuri de protectie ci de darul de a comunica cu cei dusi. Pentru spiritisti nu exista azazel, sau alti mari draci; pentru ei exista spirite. Daca nimeresti unul inferior, poti avea neplaceri, insa nicidecum permanente. Nici un medium care a stiut ce face nu a fost ranit de spirite.

Tu trebuie mai intai sa intelegi si sa crezi ceea ce faci si asta e valabil pentru toate lucrurile, indiferent ca e vba de a face o conjuratie, a coace cozonaci sau a-l invoca pe bunicu... Restul, vine de la sine :)

Optima Philosophia et Sapientia est meditatio Mortis!

Comunitatea Siteului paranormal.ro

« : »