Autor Subiect: Info Terapia Universala Completa  (Citit de 456 ori)

Offline zeulsuprem

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 298
  • OverTheTop
    • Paranormal Activities
Info Terapia Universala Completa
« : Februarie 13, 2010, 02:17:49 am »
Este terapia gandita si formata de mine. Asa ca, va rog, accept toate criticile constructive:)

TERAPIA UNIVERSALA COMPLETA

Introducere

Scepticii ar spune ca nu mai e loc de inca o terapie pe "piata", deja suntem sufocati de tot felul de vindecatori care mai de care mai "inzestrat" cu puteri miraculoase. Acesti vindecatori nu sunt insa completi. Unii doar fac mici modificari unor terapii deja existente pentru ca apoi sa-i schimbe numele si sa si-o insuseasca de drept. Altii, loviti peste noapte de, "chipurile", constiinta divina, dau nastere altor terapii care nu au nici un rezultat pozitiv. Dorinta de inavutire isi face simtita prezenta si in acest domeniu, vindecarea. Oameni plini de durere cheltuie sume uriase pentru a descoperi  nemurirea sau pentru a-si vindeca trupurile ranite din neglijenta traiului lor de zi cu zi.

Dupa cum spune si numele, aceasta terapie doreste sa adune punctele “forte” din terapiile alternative din toata lumea si sa le uneasca intr-o singura terapie universala completa. De ce sa mergi la bioenergetician (pt. a-ti complete lipsa de energie) pentru ca apoi sa trebuiasca sa mergi la diverse forme de masaj si gimnastica (pentru a-ti vindeca materia, trupul) si nu in ultimul rand sa cauti puntea catre divinitate prin tot felul de “unsi” sau “numiti” de catre Tatal tuturor zeilor, Dumnezeu? De ce sa nu le ai pe toate intr-un singur loc? Aici le vei gasi!

Prin puncte “forte” trebuie sa intelegem toate metodele care FUNCTIONEAZA si aduc sanatate omului ca intreg, Spirit si Materie. Fiecare terapie are “umpluturile” ei pentru a deveni tot mai complexa si pompoasa deoarece altfel, fiind prea "seaca", nu ofera credibilitate. Noi am “taiat” toate etapele care nu au adus niciodata vreun rezultat, nesemnificative din punct de vedere al vindecarilor, din celelalte terapii importante cunoscute, printr-o cercetare amanuntita, prin practica, am scos apoi am adaugat elemente noi celor deja existente si am inovat cea mai performanta si cea mai completa terapie alternativa din istorie. Celelalte terapii doar amelioreaza problemele, dupa un timp ele apar din nou, noi ne propunem sa le anihilam. Stim clar ca este un plan foarte indraznet si probabil imposibil la prima vedere, dar, credeti-ma, l-am pus in practica si functioneaza perfect.

Plecand de la o simpla idee, mai precis intorcandu-ne in timp si citind istoria Babilonului, observam un lucru destul de interesant. In Biblie se spune ca:

" În vremea aceea, era în tot pămîntul o singură limbă şi un singur grai la toţi.

Şi au zis iarăşi: Haidem să ne facem un oraş şi un turn al cărui vîrf să ajungă pînă la cer şi să ne facem faimă înainte de a ne împrăştia pe faţa a tot pămîntul!

Şi a zis Domnul: iată, toţi sunt de un neam, şi o limbă au, şi iată ce s-au apucat să facă şi nu se vor opri de la ceea ce şi-au pus în gînd să facă.
Haidem, dar, să Ne pogorîm şi să amestecăm limbile lor, ca să nu se mai înţeleagă unul cu altul.
Şi i-a împrăştiat Domnul de acolo în tot pămîntul şi au încetat de a mai zidi cetatea şi turnul.
 De aceea s-a numit cetatea aceea Babilon, pentru că acolo a amestecat Domnul limbile a tot pămîntul şi de acolo i-a împrăştiat Domnul pe toată faţa pămîntului."

De aici se poate intelege nevoia alcatuirii acestei terapii, atunci cand oamenii au fost imprastiati pe toata suprafata pamantului si impartiti in rase si schimbanduli-se limbile, fiecare dintre "grupuri" a plecat cu "bucati" de adevar. Fiecare rasa si-a trimis din generatie in generatie,de-a lungul timpului,  partile sale de invatatura mostenite. Au fost multe stiinte imprastiate dar pe noi ne intereseaza doar partea de vindecare, restul le lasam in seama cercetatorilor de drept. Din acest motiv, fiecare zona de pe glob are terapia sa, ce contine bucati din adevarul primordial. Adunand "esenta", apoi unind'o, am dorit sa refacem ceea ce, odata, a fost disipat, Terapia Universala Completa. Am reusit!

Aceasta terapie nu este pentru oricine, aceasta terapie trebuie "acceptata" de catre pacient inainte de a fi aplicata. Comunicare este cheia ce formeaza puntea spre vindecarea totala. Aici intervin elemente din psihologie. Dupa stabilirea comunicarii si acceptarii terapiei de catre pacient, urmeaza verificarea energetica si refacerea campului energetic cat si aflarea eventualelor probleme ascunse. Simultan se face educatia spirituala a pacientului si indreptarea lui, daca e cazul, de la calea gresita ce-i precede suferinta catre un alt drum de data asta unul benefic pacientului.

Nu este o terapie usoara, dar este o terapie care functioneaza din toate punctele de vedere, material si spiritual. Veti invata sa va conectati la energia divina si cum sa o folositi, apoi prin tehnici de masaj, veti reusi sa ajutati trupul sa se autovindece in totalitate. Natura vine in ajutorul dumneavoastra si va deschide cartea secretelor ei in vederea stabilirii tratamentelor cu ceaiuri si licori. Vom folosi natura si energia inconjuratoare, vom cere ajutor divin si vom  vindeca boli incurabile. Veti invata sa va autoeducati si sa pasiti intr-o altfel de lume, in lumea adevaratilor vindecatori. Din acest moment, viata voastra se schimba complet. Succes!

Module:

- Modulul 1  - Conectarea la Energia Divina, verificarea campului energetic, refacerea, armonizarea lui si Protectia prin Impamantare

a - Conectarea la Energia Divina si activarea palmelor

b - Campul Energetic - Tehnici de vizualizare, interpretare si diagnosticare

c - Verificarea vortexului energetic cu pendulul sau cu palmele active

d - Aducerea campului energetic la nivelul normal

e - Intelegerea Chakrelor si a Karmei - Utilizari

f - Impamantarea sau protectia terapeutului

g - Comunicarea cu organele bolnave

h - Transferul Energiei Vitale

- Modulul 2  - Tehnici de Masaj pentru vindecarea materiei (corpului) prin activarea punctelor cheie

a - Studierea punctelor Tsubo

b - Folosirea punctelor Tsubo si metode de tratament

- Modulul 3  - Vindecarea prin Transa sau Hipnoza

a - Tehnici pentru intrarea in transa

b - Tehnici pentru intrarea in hipnoza

c - Aplicarea transei si hipnozei in terapie

- Modulul 4 - Vindecarea cu apa

a - Tehnici de programare a apei

b - Tehnici de energizare a apei

c - Tehnici de vindecare cu ajutorul apei
« Ultima Modificare: Azi la 10:01:10 am de zeulsuprem »
"Oamenii spun despre Timp că trece, Timpul spune despre Oameni că trec""Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii" Einstein

Offline master

• Global Moderator
  • Jr. Member
  • Mesaje postate: 55
Re: Info Terapia Universala Completa
« Răspuns #1 : Februarie 20, 2010, 08:02:39 am »
 Pentru a invata sa practici aceasta  terapie universala nu  trebuie sa ai dezvoltate anumite capacitati. Fiecare dintre noi ne nastem cu anumite capacitati , numai ca acestea sunt latente. Prin exercitiu si gandire pozitiva acestea se  reactiveaza , se deschid si puteti deveni cei mai buni terapeuti daca  va doriti acest lucru.
 Terapia universala actioneaza asupra campului   energetic/eteric , fizic , cauzal ,   spiritual,  mental/emotional,
TOTUL INTR-O SINGURA TERAPIE!
« Ultima Modificare: Februarie 20, 2010, 08:10:46 am de master »

Offline Lulu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #2 : Iulie 04, 2010, 08:55:19 pm »
Zeulsuprem,teas putea numi geniu,dar poate ai avut doar o sclipire si totusi ideea ta este FENOMENALA!Intentionam dupa ce gat liceul sa merg la facultatea de educatie fizica si sport sectia kinetoterapie,dupa care sami gasesc un loc de munca prin strainatate si sa avansez in ierarhia profesiei mele cat pot eu de mult,iar ideea de terapie universala este perfecta pentru mine!Faptul ca poti imbina medicina spirituala cu cea a corpului este terapia viitorului,iar daca ma tin de acest drum pe care mi lam ales,sar putea sa devin primul practicant al ideei tale:D ;).

Offline Heru

• Black Lounge
  • Hero Member
  • *
  • Mesaje postate: 575
  • I do believe in fairies!! I do! I do!
    • Spiritele Naturii
« Răspuns #3 : Iulie 04, 2010, 09:31:27 pm »
Intr adevar, aceasta imbinare duce la armonia perfecta a noastra. Nu trebuie deloc sa ne neglijam fizicul, nici sufletul dar nici psihicul, pentru ca si fizicului trebuie sa ii acordam o extrem de mare atentie la fel si psihicului, pentru ca unul din acestea fiind neglijat, ar putea duce la un dezechilibru si intr un final sa afecteze si pe celelalte. O astfel de terapie ar fi completa si perfecta in acelasi timp, pentru ca imbina si alte lucruri necesare noua, terapia ocupandu se nu numai de fizic, dar si de psihic si spiritual, ocupandu se de fiecare in parte. Din punctul meu de vedere aceasta terapie este completa si perfecta.
tot ce se naste, are suflet ; tot ce are suflet, este viu ; tot ce este viu, traieste ; tot ce traieste, creste ; tot ce creste, imbatraneste ; tot ce imbatraneste, moare ; tot ce moare, renaste !

Offline zeulsuprem

• Administrator
  • Sr. Member
  • Mesaje postate: 298
  • OverTheTop
    • Paranormal Activities
« Răspuns #4 : Azi la 10:00:01 am »
Lulu deja o predam, nu in totalitate dar partialul respectiv face minuni. Modulul 1, 2, 3. Modulul 4 il avem in teste si nu ma pot pronunta deocamdata. In curand termin cu apa si mai introduc un punct Modulului 1. Transferul de Energie Vitala.
"Oamenii spun despre Timp că trece, Timpul spune despre Oameni că trec""Vreau sa cunosc gandurile lui Dumnezeu, restul sunt detalii" Einstein

Comunitatea Siteului paranormal.ro

« : »