Autor Subiect: Oniromantie: Simboluri in vis  (Citit de 535 ori)

Offline Heras

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Re: Oniromantie: Simboluri in vis
« Răspuns #15 : Iulie 30, 2010, 02:11:26 pm »
Am avut si eu mai multe vise care se petreceau in acelasi spatiu(loc) . Tin sa mai spun ca am avut mai multe vise si toate erau diferite si actiunea in sine era diferita.
Precizez ca locul cred ca se afla intr-un oras alaturat(17km)..deoarece la sfarsitul fiecarui vis aveam o presimtire rea si incercam sa fug de acole....cautand trenuri si autobuze dispre orasul respectiv catre orasul in care stau.

multumesc anticipat

Offline Heras

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #16 : Iulie 31, 2010, 10:56:20 pm »
imi spuneti ce credeti?

Offline spider!

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #17 : August 01, 2010, 02:21:04 am »
eu as vrea sa stiu ce credeti despre simbolul oglinzii. am citit o groaza de tampenii ca daca-ti vezi reflexia intr-o oglinda in vis o sa mori si m-am trezit si eu intr-o noapte asa...dupa un vis in care m-am vazut intr-o oglinda speriata si semi-constienta...dar inca traiesc. :P Pe moment am incercat sa ma conving ca de fapt eu nu eram in oglinda si ca de fapt visul se concentra pe fata de langa mine si eu doar imi imaginam reflexia acolo. Dar cand m-am trezit dimineata pur si simplu m-am intrebat de ce este atat circ cu oglinzile in vis? Stiu ca semnifica o trecere intre lumi sau iti reflecta defectele, dar nici asta nu m=a ajutat prea mult la ....deslusirea visului aluia.

Offline Zenis

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #18 : August 01, 2010, 01:27:21 pm »
si tu acum, nu mai lua lucrurile chiar asa, oamenii dau tot felul de semnificatii lucrurilor in functie de cat procesa, daca citeai ca daca te vezi in oglinda castigi la loto, a doua zi iti cumparai bilet?

incearca sa faci interpretarile raportandu'te la tine si ce simti tu.Poate faptul ca te'ai vazut in oglinda e un semnal ca ar trebui sa te cunosti mai bine pe tine si sa accepti anumite lucruri, sa poti sa te privesti cu inima deschisa, fara frici, sa'ti depasesti anumite limite.Si cand ai incercat sa te convingi ca nu esti tu in oglinda, in vis sau dupa?E posibil sa'ti fi fost frica pt. ca te'ai lasat influentat(a) de ce ai citit(daca ai citit inainte sa visezi) sau daca nu, poate iti negi anumite lucruri asupra carora ar trebui sa mai reflectezi

Si acum gandeste'te la aspectele pozitive cand vine vorba de oglinzi.Nu sunt asa rele, nu?:DEu sincer, daca ar trebui sa plec pe o insula pustie, as lua cu mine neaparat o oglinda:D

Offline spider!

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 16
« Răspuns #19 : August 01, 2010, 01:38:32 pm »
da, citisem inainte si da, imi era frica. (dar nu stiu daca as cumpara bilet la lotto.  :P) Dar mie mi se pare oarecum normal sa te vezi in oglinzi, nu? Adica.. mi s-ar parea ciudat daca nu te-ai vedea.  :-\ Pentru ca persoana cu care eram.. n-o mai vazusem in viata mea si nu cred ca exista de fapt. Si totusi, daca ea se reflecta in oglinda si eu nu, cred ca m-as fi speriat mai tare.  ???

Offline 45tibi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • traieste clipa
« Răspuns #20 : August 13, 2010, 01:35:48 pm »
eu am visat serpi  (tin sa precizez ca mi-e frica de serpi)  erau cu miile abia avem pe unde sa calc si in frica mea fugeam de ei de mancam pamantul , la un moment dat  m-am oprit , nu avea nici un rost sa fug pur si simplu erau peste tot.  Deodata un sarpe  mare,superior celorlati mi-a vorbit si cumva m-a linistit, chiar ma simteam in siguranta langa el  ,avem cu el  o legatura de pritenie si respect, facea ce ii spuneam  dar cu conditia sa nu fie gresit , sa fie si el de acord, apoi a aparut un alt sarpe care voia sa ii i-a locul primului ,dar  nu aveam incredere in el , parea pur si simplu malefic. Sarpele meu (primul) a luptat cu al doilea sarpe si a pierdut (asa rau mi-a parut pentru el) iar eu am  fost nevoit sa raman cu al doilea sarpe chiar daca nu voiam ,pur si simplu nu aveam cum sa scap de el  pentru ca daca as fi incercat ceva simteam ca o sa ma omoare (visul asta l-am avut de mai multe ori , am mai avut si latele ,tot asa cu serpi )

Offline 45tibi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
  • traieste clipa
« Răspuns #21 : August 13, 2010, 01:39:11 pm »
are visul meu vreo semnificatie ?

Comunitatea Siteului paranormal.ro

« : »